Party med pims faster på rambogatan. Snart...

20120129_003552 (MMS)

Party med pims faster på rambogatan. Snart går sista bussen hem, dags att samla ihop barn och man!


Sommar 2012



Denna bikini vill jag strutta runt i sommaren 2012 tack!!
Har fått in ett bra flow med träningen så det borde gå bra. Efter att ha fött barn och fyllt 26 får man vara glad att saker och ting trots allt inte hänger nere vid knävecken!! Och det fattar vi ju alla att Jane på bilden allt som oftast går runt och är hungrig!
Stackarn!! Hon skulle må bra av ett glas oboý....


24 Januariiiiii

Nehepp nu vaknade Pim, jag som just landat i soffan! Lunch med brudarna idag, klämma på stora magen också. Idag är det bf eller vad det heter. SPÄNNANDE HIHI. Och imorgon fyller jag år, 23! Hade totalt glömt bort det..eller är det 26?!

Onsdag 18 Januari

Lilla ungen vaknade minsann 05.15 idag. Härligt!! Hennes pappa gick upp så jag fick lite extra vila då jag är själv hemma inatt. Snart dax för bvc. Som vanligt har jag en del jag tänkt fråga om men väl på plats glömmer jag allt och säger bara "allt är bra bara bra, men hon är jobbig på nätterna". Och jobbig på nätterna får man leva med enligt bvc. Pim var ju sjuk förra veckan och levde på välling och juice (osötad!) så jag har försökt göda henne ordentligt ett par dagar nu så vågen förhoppningsvis pekar uppåt. Tjock som en falukorv ska små bebbar vara!!!

Även upprop idag. Och denna gången ska jag gå. Två små distanskurser ska jag fasiken orka. Dags att ta tag i sitt liv. En bit i taget åtminstonde. Men jobbigt ändå. Har inte satt min fot på en skola sen studenten och det är ett par år sedan. Många år sedan haha.

En minikorv
Har inte tömt kameran på ett tag så det får bli en gammal bild.
Nykläckt mini-Pim.

Som långhårig småbarns morsa går jag ofta ...

20120117_144356 (MMS)

Som långhårig småbarns morsa går jag ofta med håret i en knut på skallen. Nästan jämt. Biverkningarna från det blir att håret nöts av. Pim älskar att rycka i mina testar där bak. Men jag vägrar klippa mig kort! Några gånger om året blir det party och då släpps manen fri och kastas med på dansgolvet och i baren. Då kommer håret till användning. Tar även uppmärksamheten från mina trötta påsar under ögonen. Skit bra!


Pims pip-leksaker som hon fick i julklapp ...

20120117_122413 (MMS)

Pims pip-leksaker som hon fick i julklapp är det fler här hemma som gillar. Idag på fm var vi förbi förskolan i kneippen och hälsade på. Pim sov när vi kom dit med vagnen så när hon vaknade var hon omringad av tio barn som stirrade ner på henne he he. Och jag har glömt hur skitiga ungar blir i detta väder. Jag som borstar bort minsta gruskorn från Pim, hur ska det gå sen?! Men man vänjer sig antagligen :D


Får ofta frågan: vad heter han? När jag se...

20120116_144959 (MMS)

Får ofta frågan: vad heter han? När jag sedan svarar att hon heter pim blir folk generade. Men det gör faktiskt inget. Tråkigt bara att man som bebis måste vara klädd i rosa eller lila annars tror folk automatiskt att man är grabb. Pim äger knappt något i rosa. Brukar sätta upp lilla luggen i en tofs, då blir man tjejig!


Dagens outfit. Helo kitty sockar och leopa...

20120115_205159 (MMS)

Dagens outfit. Helo kitty sockar och leopardfilt. Soffläge med andra ord. Kom faktiskt ut på en timmes rask promenad med vagnen medans det fortfarande var ljust tidigare idag. Sen kan man kasta sig i soffan med gott samvete. Daniel bjöd på mumsig lax med ugnsrostade morötter till. Pim börjar bli bättre, höll igång tills hon stupade vid sex tiden. Bokstavligt talat med skallen före i golvet. Jävla gå vagnen från brio välte. Pim gav den onda ögat efter det. Nya tag imorn!


Blev rätt bra...

Dag idag. Fick komma ut och springa, borsta på lite smink och gick en sväng förbi resemässan på de geer hallen.
Efter det blev jag bjuden på smaskig paj och ett glas rött. Östgöta delikatesser, bredvid the Lamp. Väldigt flott. Väldigt inne. Så nu har man gjort det. Blev erbjuden vidare umgänge hemma hos min moder jord och hennes man men det avböjde jag. Nöjd med dagen.

Nu blir det mys i soffan med sjuk bebis. Pim blir extra mysig nu när hon är sjuk. Liten och ömklig. Vill sitta i knät och pussas. När hon lägger sina små tjocka händer på mina kinder och klappar försiktigt (i vanliga fall sliter hon bort mitt skinn!!) jaaa då smälter jag. Då orkar man fan lite till...

Så här sugen är pim på mat idag. Två teske...

20120114_112659 (MMS)

Så här sugen är pim på mat idag. Två teskedar sen tog det stopp. Utspädd bravo juice är det enda som går ner. Stackaren är brännhet. Första gången hon är sjuk så vi har väl klarat oss rätt länge ändå. Snart kommer pims mormor förbi så ja kan sticka ut på en jogging runda. D jobbar dygn tyvärr. Blir en lördag kväll bestående av vab med andra ord...


Det här är min väckarklocka. Och man vet a...

20120114_075841 (MMS)

Det här är min väckarklocka. Och man vet aldrig när den ringer. 04.30 är inget ovanligt. Särskillt inte när den är förkyld! Fast inatt var D snäll och gick upp så jag fick sova hyfsat. Så idag kände jag inte ett behov av att svära in i kudden eller gråta en skvätt av trötthet. Blir lätt så annars:D Nu ska jag gå ut i köket och se vad min tassimo kan trolla fram...


Testar att mobil blogga. Bjuder på den här...

20120107_221714 (MMS)

Testar att mobil blogga. Bjuder på den här bilden. Gott vin för endast 59 spänn. Ett fynd! Jepp, pims mamma dricker alkohol. Inte lika ofta som förr men när tillfälle erbjuds har jag istället svårt att sluta. Skål!


Hej hej

Hej hej


Blogg igen dårå...

Och vad ska jag printa ner i första inlägget..hmmm...

Lägesrapport:

Pim är rå förkyld. Snorar, nyser, gråter och skrattar om vartannat. Tokig.
Sen misstänker vi tänder. Ett jä#la gissel. Och har ungen otur ärver hon sin mammas framtänder med en glugg stor nog att trycka in en tia. Får hoppas på att hennes pappas gener tar över. Pepsodent-leende.

Hmmm hur gör man för att mobilblogga??

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0