Från det att pim föddes har hon haft en lå...

20120523_181822 (MMS)

Från det att pim föddes har hon haft en lång lugg som växt mycket snabbare än övriga strån på huvudet. En riktigt synth-lugg. Idag efter badet hängde den ner i hela hennes ansikte och jag orkade inte träla med spännen som bara pillas bort. Klippklipp så förvandlades pim till Jonathan Lejonhjärta...ojdåå. Men en skönhet ska ju tydligen klä i allt så..aaa. Får se vad hennes far tycker imorn:D


Idag fick jag och ellie en timme i parken....

20120522_130133 (MMS)

Idag fick jag och ellie en timme i parken. Skönt. På torsdag rivstartar jobbet igen med uppackning i nya butiken. Sen blir det inte mycket ledigt förens i juli...men trevligt kommer det bli när lönen börjar rulla in igen, mammapengen är ju inte mycket att hurra för!


Mmmm choklad kan få vilken argbigga som he...

20120520_190344 (MMS)

Mmmm choklad kan få vilken argbigga som helst på bättre humör! Och bingolotto på tv..


Seg söndag! Pim stökade hela natten så ida...

20120520_135955 (MMS)

Seg söndag! Pim stökade hela natten så idag har jag varit en sur ragata. Daniel har fått både skäll och en dörr uppslängd på ryggen..inte med flit dock..typ. Masade oss ner till stan och fick en ny cykel till pim. Hon blev så nöjd. Tyvärr låter det som en hel karavan med traktorer när hon åker på den he he. Nu ska jag gå ut i köket och pussa på min karl som står och fixar lax till middag. Han kan ju inte bara få skäll dagarna i ända;)


Nu har min kära moder jord kommit tillbaka...

20120519_191255 (MMS)

Nu har min kära moder jord kommit tillbaka från USA. Blev skapligt lycklig i själen när jag fick denna påse i present. Parfym, bodylotion och trosor. Jätte fräsch och mild doft, jag använder inte parfym så ofta efter jag blev gravid men denna kommer jag definitivt ha lite av då och då:D


Såhär glad är jag för det är fredag! Nu jo...

20120518_103843 (MMS)

Såhär glad är jag för det är fredag! Nu jobba, ikväll grilla i rambodal:D wohoo sen är det helg och jag är ledig...ska bara sitta och pussa på pim. Hoppas hon går med på det. En natt borta känns, jag är saknig efter min unge!!


Gräsänkan

Daniel och Pim är ute på landet till imorgon för att röja i huset så det blir fint till i sommar. Jag är med andra ord hemma själv och det är faktiskt såååååååååå skönt hehe!! Jobbade ett par timmar idag, gled sen in på ICA och köpte två små fina köttbitar, bakpotatis och chilibearnese..samt ett litet paket riesen choklad. Ikväll ska det njutas i lugn och ro. Men viktigast av allt: SOVA OSTÖRT. Lilla Pimsen är ju rätt stökig om nätterna och tycker oftast att det är morgon vid 5-tiden.

Nä nu ska jag gå och peta på potatisen och lägga min briska (hittade 1 i gömmorna!) på kylning.
Morsan har kvalle-tid!!!!

Trevlig torsdagskväll allihopa!


Idag var jag och köpte en hel hög med basp...

20120516_181316 (MMS)

Idag var jag och köpte en hel hög med basplagg åt pim. Leggings, mjukisbrallor, bodys utan ärm..och så råkade denna slinka med! Ooops! Går ju åt så sjukt mycket kläder nu på dagis. Ser ut som en smutsig tattarunge när vi hämtar henne. Men då vet man att hon leker och har kul:)


Dagens min. Sur! Tredje natten i rad som p...

20120512_173920 (MMS)

Dagens min. Sur! Tredje natten i rad som pim vaknar och bara gråter otröstligt..sen är det en hel dag med gnäll, vill inte äta, upp och ner i knät, inget passar! Så idag fick hon sova tidigt Nu ska vi vuxna pusta ut med tacos och lite tv:) Igår kväll kom grannarna över på middag och smet in till sig först vid 2-tiden. Vi hann sova en timme drygt innan pim satte igång..det var nära att både jag och daniel själva tog till tårarna för vi var så trötta...en sak är säker, det dröjer länge till pim får syskon!! Trevlig Lördag


Sol o regn

I fm när jag gick ner till stan för att jobba sken solen. Sen när det var dags att bege sig hemåt regnade det. Jaaa det var dagens väderrapport det....

Trivs faktiskt väldigt bra med att jobba igen. Nu är jag förstås inte i "min" butik för tillfället eftersom vi håller stängt för renovering. Den 24:e maj sätter vi igång bakom kulisserna och den 31:e slår vi upp portarna ute på Ingelsta. Be there!!! Kommer vara tipp topp i butiken och fullproppat med de senaste plaggen, kanske bra erbjudanden?!

Har börjat packa ner vårat hem i flyttkartonger. Mycket nu. Jobb, dagis, flytt, nyöppning i butiken...pust!

Imorgon kväll har vi bjudit över grannarna på hamburgare och alkoholhaltiga drycker. Daniel fixar burgarna och jag fixar....hmm..smakar av vinet! Perfekt med hemmafest (fredagsmyyyyys) när man har en ettåring. Då kan hon sova snällt i sin egna säng. Synd bara att vi lärde känna dessa trevliga människor just innan vi flyttar. Får hoppas att de vågar lämna city och hälsa på oss vid ljuraparken ;)

Godnatt godnatt



Då var denna föräldraledighet över! Körde ...

20120507_172039 (MMS)

Då var denna föräldraledighet över! Körde igång klockan nio imorse och tiden bara rusade iväg! Helt plötsligt var det dags att gå hem till bebis och man som väntade med maten klar, nice;) efter middagen bjöd jag pim på glass vid halvars. Och upptäckte att hon fortfarande är rädd för gräs..ghetto-unge!


Lite Egypten :)


Rummet var stort som tusan! Pim fräste lyckligt runt, runt runt som en tok.
Och sängarna var betydligt mjukare än i Grekland. Sov riktigt bra hela veckan.


Efter att vi lämnat väskorna på rummet gick vi ner och kikade på stranden. Blåste rätt mycket denna dag men resten av veckan hade vi bara en svag skön bris.


Poolhäng och Pim är väl förberedd i sin uv-dräkt. Hälsade på allt och alla, araberna var tokiga i henne och hon i dom...ett intresse Daniel hoppas på ska försvinna tills hon blir tonåring!


Mahmood nr 1. (alla hette det) Bar iväg med Pim så Daniel fick löpa efter. Lite jobbigt. Såld för 17 kameler, nej tack!


Lät en sten plumsa ner i vattnet och så fick Pim ta upp den. Sakta men säkert doppade hon sig mer och mer. Sista dagarna fick hon vrålapa utbrott varje gång vi gick upp...


Aaahhhhh!! Stackars Daniel fick kasta upp och ner hundra gånger. Tills slut flockades ett gäng ryska pantertanter runt om och tyckte Pim var så söt...eller så var det pappan dom spanade in. Tjocka ryskor med massa smink och string bikini, mjau....

Egypten visade sig vara super najs. Inne i Hurghadas centrum hittade vi något som kallades New Marina. Ett stenkast från de fattiga kvarteren låg fina restauranger på rad. Åt Indiskt, Italiensk och svenskt :) Plankstek med mör oxfilé för 100-lappen. Inga ryssar på dessa ställen, de höll sig bara på hotellet och glufsade tråkig al inclusive. Colan var nästan gratis, och ölen fick man diskret smyga in på en pub och fråga efter "take away beer" så vi hade iskall öl i vår lilla kyl på hotelrummet. Fanns ingen alkohol att köpa i affärerna där. Orkade inte pruta ordentligt på våra converce så jag betalade 100 spänn paret. Hade säkert kunnat få ner det till 70. Fejk converce överallt och jag är för gammal för att bry mig om äkta eller oäkta!! Finns bättre saker att lägga pengar på...typ kläder till Pim :P

Hade även turen att träffa på en trevlig egyptier (heter det så?) vid namn Ashram, också kallad Eddie. Han hade en liten butik precis utanför vårat hotell. Hela veckan var han vår privat chaufför. Körde oss till fina matställen och när vi ville hem skickade vi ett sms så kom han på stört. Och körde mycket lugnare än de galna taxibilarna..

Tyvärr fick Pim en släng av värmeslag andra dagen då vi gjorde misstaget att låta henne sova i sin vagn vid poolen där det knappt fläktade. Dök upp prickar på hela kroppen. Såg ut som en norrboda korv. Blev slö och lite apatisk. För första gången sen Pim föddes blev jag orolig och började tjuta. Som tur var tog Daniel det lugnt och sa åt mig att sluta. Ringde hem till min mamma sjuksköterksan som gav goda råd och efter ett par timmar på rummet var Pim i form igen. Efter det var vi på stranden där Pim höll perfekt temperatur med hjälp av dopp i havet och svalkande vindar...samt att jag baddade henne med flaskvatten var femte minut....svettig och varmblodig som sin Far!!

Nästa vår hoppas jag vi åker igen :D




Idag är det torsdag och vi invigde pims ny...

20120503_164006 (MMS)

Idag är det torsdag och vi invigde pims nya cykelstol. Mycket spännande. Blev en tur runt himpa. Nu varvar vi ner med kex i soffan:) Inskolningen har börjat och det går bra. Än så länge. Får se hur det blir nästa vecka när hon blir lämnad en stund. Fast jag anar att det blir smärtfritt! Tuff tjej...


RSS 2.0