Igår var både jag och daniel lediga så det...

20120619_134035 (MMS)

Igår var både jag och daniel lediga så det blev lunch på Max och sen en sväng på busfabriken. Pim tyckte det var kul men roligast hade daniel. Han var högst uppe och åkte den längsta rushkanan såklart! Idag är det onsdag och jag jobbar kväll. Får ser om det dyker upp några kunder nu när solen skiner...


Såhär ser pim ut hemma. Hon älskar att gå ...

20120610_152405 (MMS)

Såhär ser pim ut hemma. Hon älskar att gå runt med en blöja på knoppen! :D


Pims första egna rum! Själv fick man dela ...

20120608_091525 (MMS)

Pims första egna rum! Själv fick man dela med hundra syskon ha ha..lite mysiga kuddar och några finjusteringar sen är det klart. Pim skiter i vilket. Släpar ändå in alla leksaker i köket och stoppar in i lådor och skåp. Suck...Men hon har sovit jätte bra sen vi flyttade. Skönt att kunna stänga om henne på kvällen så vi vuxna kan umgås och prata normalt.


Nuuuuu har vi kommit på plats i nya lägenh...

20120606_174214 (MMS)

Nuuuuu har vi kommit på plats i nya lägenheten. Fy vad jobbigt det är att flytta. Och då hade vi ändå en stor lastbil med chaufför och fick in allt i ett lass..mina naglar och händer ser ut som skit buhuu.. Imorgon bär det av till IKEA för inköp av förvaring och lite fint till pims rum. Ska gå i turkost och knall rosa. Jag älskar ju färg! Mer färg åt folket tjohoooo!! Ljura är faktiskt bättre än jag hoppades, lugnt och tyst och massa barn som pim redan har bekantat sig med! Nu hoppas vi på att få dagisplats i närheten och slippa ta oss in till city där hon går för tillfället. Nähepp vinglaset och mannen ropar från kaoset i vardagsrummet:)


RSS 2.0