Med brallorna nere vid fotknölarna!!

Häromdagen när jag försökte diska undan lite fort blev Pim sur. Hon ville inte leka själv helt plötsligt.
Så damen ifråga gapar på mig samtidigt som hon drar allt vad hon kan i mina mjukisbrallor som glider ner.
Tyvärr hade jag tagit det dåliga beslutet att denna morgon kliva i mina gamla gravid-trosor i storlek 42. (Väääldigt sköna dock) Detta fick jag bittert ångra...mina sladdriga granny pants följer med byxorna ner och där står jag med stärten i vädret. Pim stirrar storögt rakt upp i härligheten. Hon har ju inte sett sin mor från denna vinkel på över 10 månader! Får hoppas att hon ärvt mitt dåliga minne....

Promenad och lunch med Amelie och lilla Corinne idag. Mycket trevligt. Och sååååå skööööönt väder. Till och med blåsten var mild. ÄNTLIGEN!!!

Nä nu ska jag glo på dagens missade avsnitt med Unga Muttor (mödrar)....




Slänger upp en gammal bild på en liiiiten Pim på Munken in the Park.
Pim i Parken :D

Finns det något härligare än en varm nybad...

20120226_113433 (MMS)

Finns det något härligare än en varm nybadad bebis! Tjocka ska dom vara också:D Nu måste jag lätta från sängen Middag och fotboll på tv hos svärfar står på schemat. Trevligt. Iallafall middagen..


Ikväll blir det party för mamman. Fyra cid...

20120225_185927 (MMS)

Ikväll blir det party för mamman. Fyra cider och hundra riksdaler tar jag med mig. För att undvika fosterställning imorgon. Tål lika lite som en räka tyvärr..


Oj vad det klättras här hemma. Men lite fö...

20120224_081843 (MMS)

Oj vad det klättras här hemma. Men lite försiktig är hon allt så inget blodspill än så länge. Tvn står på så vi kan vara med när nya prinsessan avslöjar sina 17 namn.


Torsdag, torsdag, torsdag.....



Nu har Pim lärt sig äta mackan själv. Första gången tyckte hon det var hemskt otäckt och kladdigt. Istället för att använda händerna försökta hon böja sig fram och plocka upp biten direkt med munnen. Som en liten hund!
Men nu går det galant. Och pip-muggen används flitigt. Det är sjukt hur fort de lär sig nya saker i den här åldern..

Helgen spenderade jag, Pim och moster nere i skåne hos Pims morfar. Lite stökig var hon allt på tåget. Gärna stå och klättra överallt. Jag var rätt slut när vi anlände till Lunds station hehe..tur att min syster var med och hjäple till. Tyvärr blev Pim förkyld under helgen och då dög ingen annan än mamma. Som en kläng apa!! Så med andra ord var det rätt skönt att komma hem igen och kunna lämna över till pappa D. Han duger lika bra som mig tycker Pim och det är väldigt skönt. Morsgrisar är inte min grej ;)



Morfar och en sur/förkyld Pim som inte alls vill sitta i knät!



Och en dagens outfit ;) Knatas på bra nu med vagnen. Men så fort det tar stopp vid en vägg eller stol bryter hon ihop och skriker tills någon löser problemet och ordnar fri väg igen...


Sveriges nya tronarvinge firar jag idag me...

20120223_115009 (MMS)

Sveriges nya tronarvinge firar jag idag med glitter på naglarna. Mina vintertorra fingrar tycker jag vi ignorerar. Nu blir det långpromenad i solen med man, barn och hund. Ikväll spinning. Var över en vecka sen jag tränade så det ska bli väldigt skönt. Eller mest efteråt kanske...


Fick ett infall att gå igenom garderoben. ...

20120222_202625 (MMS)

Fick ett infall att gå igenom garderoben. Fann detta par brallor som jag införskaffade förra året när jag var gravid. Kunde såklart inte komma i dem då men de höll på att ta slut så jag knep ett par för att ha efter magen försvunnit. Minns att jag testade dom en vecka efter förlossningen, fick dom knappt över foten ha ha. Sen har de hamnat i glömska. Tills nu! Spinning och massa spring efter en sjövild unge har gjort sitt:D Och så går de upp till naveln och håller in lite lagom. Skönt. Blir snyggt till sommaren med en topp och vita converce.


Svårt att ta kort på nån som aldrig sitter...

20120222_105124 (MMS)

Svårt att ta kort på nån som aldrig sitter still ha ha..nu är Pims hår långt nog för en riktig toffs:)


Nu...

kör vi igång med lite bloggande igen..

RSS 2.0